*  Tarama Merkezi Programı
0
Yorum
949
Okunma
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BU KONUYU DEĞERLENDİR
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi
Konuyu Yazdır
Yönetici
*******
Şuan Çevrimdışı
Administrator
1,249
(Mesajlar)
1,155
(Konular)
16-09-2015
(Kayıt Tarihi)
İcra Müdürü
(Meslek)
(68) Aksaray
(Görev Yeri)
ab93893
(Haberci)
23
(Rep Puanı)

Haberci: ab93893
#1
12-01-2020, Saat: 18:48
 Yeni İcra Modelinin uygulanmaya başlaması ile tüm işlemlerin uyap üzerinden yapılmaya başlanması üzerine, fiziki evrakların daha kaliteli ve net bir şekilde taranması ve ayrıca dosya incelemelerin UYAP sistemi üzerinden yapılmasının kolaylaştırılarak, fiziki dosyaya bağlılığın en aza indirilmesi amacıyla, Tarama Merkezi Programını oluşturduk. 
        Tarama Merkezi programını, gerek yeni icra modelinin uygulandığı, gerekse eski icra dairelerindeki fiziki dosyaların taranması için kullanabilirsiniz. 
       Tarama Merkezi programı tamamen yasal olup, Fujitsu ve Canon Tarayıcılarının kendi orjinal yazılımları üzerinden kurulmaktadır. Program içerisinde detaylı olarak kurulum ve kullanım kılavuzu bulunmaktadır. 
Yorma kendini, Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin. Charles Bukowski
Konuyu Yazdır


Anahtar Kelimeler

Tarama Merkezi Programı, Tarama Merkezi Programı icra, Tarama Merkezi Programı hukuk, Tarama Merkezi Programı haciz, Tarama Merkezi Programı satış, Tarama Merkezi Programı Kıymet takdiri, Tarama Merkezi Programı Hakkında, Tarama Merkezi Programı nedir, Tarama Merkezi Programı myicra, Tarama Merkezi Programı icra takibi, Tarama Merkezi Programı araç haczi


Hızlı Menü: