İcra ve İflas Hukukuna Dair Herşey...
İcranın Geri Bırakılması Karar Örneği - Baskı Önizleme

+- İcra ve İflas Hukukuna Dair Herşey... (https://www.myicra.com/forum)
+-- Forum: İcra Hukukuna İlişkin Matbu Formlar & Programlar (https://www.myicra.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+--- Forum: Karar & Müzekkere & UYAP Şablon & Matbu Evrak Örnekleri (https://www.myicra.com/forum/forumdisplay.php?fid=60)
+--- Konu Başlığı: İcranın Geri Bırakılması Karar Örneği (/showthread.php?tid=452)



İcranın Geri Bırakılması Karar Örneği - DuraN - 27-01-2020

TALEP   : Borçlu Vekili ...........müdürlüğümüze gelerek söz aldı : Takibe konu ilamı tehiri icra talepli olarak temyiz ettik, buna ilişkin mahkemeden aldığımız yazıyı ibraz ediyoruz, bu nedenle tehiri icra kararı almak üzere İİK.nun 36.maddesi gereğince tarafımıza süre verilmesini talep ediyorum dedi. Beyanı okundu. İmzası alındı.
                                                                                          Borçlu Vekili .................... 
  
            Borçlu vekili .............talebi ve ekindeki mahkeme yazısı incelendi. Dosyasına konuldu.
            Gereği Düşünüldü.
            KARAR :Borçlu Vekili talebinde Müdürlüğümüzün .............E. Sayılı dosyasına konu ............. Asliye Hukuk Mahkemesinin .................E.K. sayılı ilamının dosyamız borçlusu ..............vekili ...............tarafından tehiri icra talepli olarak temyiz edildiği ve Yargıtaydan Tehiri İcra Kararı getirene kadar İİK.nun 36. Maddesi gereği kendilerine mehil verilmesini talep etmiştir. Dosyaya ibraz ettiği belgelerden kararın Kararı temyiz ettiği görülmüştür.
            Borçlu vekilinin Mahkeme kararını temyiz ettiği anlaşıldığından, teminat alınıp alınmayacağı, teminat alınacak ise nevi ve miktarının  İcra Hukuk Mahkemesinden sorulmasına, Mahkemece uygun bulunacak teminat dosyamıza bloka edildiğinde borçlu ...........vekiline Tehiri İcra karar getirmek üzeri 60 gün mehil verilmesine, bu süre zarfında icranın geri bırakılmasına karar verildi. .